Tractari  Timisoara preturi Tractari Auto Timisoara Preturi

      Bine ati venit pe pagina Tractari Auto Timisoara Preturi! Poate v-ati fi asteptat sa gasiti randuri sau tabele umplute cu zeci de metode de tarifare cu preturi in functie de natura drumului, in functie de vreme, de zi, de noapte, de sarbatoare legala, de sarbatoare de familie si asa mai departe, De aceea ca sa simplificam lucrurile cat mai mult si pentru dumneavoastra dar si pentru noi. Nu dorim sa afisam metodele noastre de tarifare pentru ca pot aparea diferite neintelegeri intre ceea ce calculati din volumul de metode de taxare raportat la situatia dumneavoastra(poate din simplul motiv ca nu sunteti in domeniu si ati omis niste mici detalii) sau a serviciului de care doriti sa beneficiati si calculul facut de noi. De aceea ne-am gandit ca cel mai corect si transparent pentru ambele parti ar fi ca in urma unei discutii telefonice sa aflati pretul care va intereseaz      Nu avem pret fix pe kilometru deoarece acesta poate varia in functie de mai multi factori(distanta,ora,data,greutatea masinii, dificultatea interventiei). Pretul este cel stabilit telefonic, astfel ulterior nu se modifica si nu vor exista discutii

     Fara prea multe randuri umplute cu povesti dorim sa fim foarte transparenti!

     Pentru a face lucrurile mai simple atat pentru dumneavoastra dar si pentru noi va rugam sa ne contactati telefonic.

     Astfel in urma discutiei telefonice si a raspunsurilor oferite de dumneavoastra la intrebarile operatorului nostru veti primi un pret exact pentru serviciul de care ati dori sa beneficiati.

Atentie!!!

     Daca considerati inutile intrebarile pe care vi le pune operatorul nostru va recomandam cu incredere sa apelati la alte firme de tractari auto care va vor scuti de niste raspunsuri initiale pentru ca le vor afla ei la fata locului. Astfel si pretul il veti primi la sfarsit (pretul derizoriu de deplasare a autospecialei+ diversele asa zise operatiuni de manipulare cu care nu prea se grabesc )

Scurta povestioara

Am avut parte de situatii in care ne-a sunat clientul si ne-a cerut o cotatie de pret. In urma discutiei telefonice si a raspunsurilor primite de la respectivul am putut sa ii facem o oferta de pret si anume 1400 ron (era vorba de o distanta mai mare). Avand in vedere ca incercam sa fim cei mai competitivi de pe piata, tinand preturile destul de jos comparativ cu concurenta, noi avem idee si despre preturile practicate de ceilalti. Acest domn ne-a spus ca a primit o oferta de pret mai buna si anume de 1200 ron. De regula specificam fiecarui client in urma cotatiei de pret ca in banii respectivi are parte de tot serviciul si nu trebuie sa platesca nimic separat. Iar acest domn (sa ii spunem “domnul intepat” pentru a nu ne mai repeta) a ales o alta firma netinand cont de faptul ca noi l-am avertizat in privinta preturilor practicate de noi si de altii. Crezand ca ne folosim de VRAJEALA (precum sustin altii) a ales sa mearga cu firma de tractari X. Toate bune si frumoase pana aici.

A doua zi dimineata, domnul intepat ne suna din nou sa ne multumeasca ca l-am avertizat dar el a muscat-o, si sa ne mai spuna ca de ce nu i-am spus cu cine sa nu mearga. L-am intrebat cum adica a muscat-o si ne-a zis ca initial i s-a cerut 1200 ron si i s-au oferit 15 min de manipulare incluse in acei bani, iar la final cand au facut calculul a ajuns la 2000 ron caci nu s-au incadrat in cele 15 minute si ce a fost peste era normal sa se taxeze. Acest lucru nu este tocmai profesional sa faci antireclama sau reclama proasta concurentei chiar daca e pe buna dreptate. Deci nu am spus si nu vom spune niciodata ce si cum sa faceti sau sa nu faceti. Fiecare este strict raspunzator de alegerile facute. Faptul ca ne facem reclama noua pentru ca suntem transparenti si seriosi asta nu inseamna ca vom denigra alte firme concurente noua sau le vom spune pe nume atunci cand acestea ne fac concurenta neloiala noua sau altora. Iar situatii asemanatoare cu ale “domnului intepat” sunt nenumarate si unicate fiecare in parte. Incercam sa informam cat de mult posibil pe site pentru a nu trebui sa explicam fiecarui client in parte aceste gen de situatie.
Tractari Auto
Timisoara
Tractari Auto Timisoara
Preturi Articol


NON

STOP
Asistenta Rutiera
Profesionala
Copyright Tractari Rapide 2012-2016 Toate drepturile rezervate