Preturi Tractari Auto Timisoara Articol Preturi Tractari Auto Timisoara Articol

Faptul ca ati reusit sa ajungeti in aceasta sectiune a siteului inseamna ca va vom convinge pe deplin sa ne alegeti pentru ca aici veti putea face diferenta in Tractari Auto Timisoara dintre noi si o parte din concurenta din oras. Asadar tot ceea ce inseamna serviciul de tractari auto ,remorcari, asistenta rutiera, depanari si orice serviciu derivat sau complementar acestora enumerate incercam sa va facem o idee despre acestea si cu ce se” mananca” ele pentru a putea intelege de ce unii colegi din bransa-desi nu stiu daca le putem spune asa, prefer sa ii numim concurenta neloiala (asta intr-un termen mai academic)- apeleaza la diferite metode de taxare-mai mult sau mai putin obscure- a serviciului de tractari remorcari auto non stop pe care ei il presteaza.

In primul rand cred ca ar fi corect si cinstit sa vorbim intai despre ceea ce facem noi. Dupa cum apare si pe pagina de preturi Tractari Auto Timisoara preturi este foarte simplu: sunati si raspundeti la intrebarile operatorului nostru si veti primi oferta de pret pe loc pentru tractarea auto, daca nu in maxim 5 minute veti fi resunat inapoi de operator pentru a va putea spune pretul. Simplul motiv pentru care nu afisam niciun pret pe site este faptul ca acestea pot varia in functie de multi factori: regimul non stop , vreme, defectiunea masinii, etc.

Avand un personal mai redus ca numar in firma ne este foarte usor sa ii instruim, controlam, pregatim in mod continuu. Lasand aceste aspect pentru mai tarziu , noi dorim ca fiecare client care are parte de “tractarile” oferite de noi sa ne mai caute si a doua oara cand are nevoie si sa fie multumit.

Desi o parte din clienti apeleaza la noi in niste situatii limita gen: accidente (fie ca sunt cu victime sau nu), defectiuni ale masinilor noaptea pe autostrada la sute de kilometrii de casa, in comparatie cu “concurenta neloiala” nu vedem clientul ca si un “pui prajit”- scuzati-mi expresia neacademica-.

Spun asta pentru ca atunci cand te afli intr-una din situatiile limita enumerate mai sus nu cred ca te mai uiti prea atent la detalii gen pret-ganditi-va ca dupa un accident, aflandu-va in stare de soc creierul uman ,oricat de cerebrala ar fi persoana respectiva ,numai actioneaza potrivit unei ratiuni firesti, primul lucru e sa se vada acasa alaturi de familie-

Pentru ce sa afisam nenumarate situatii de preturi din care sa nu intelegeti nimic si nici macar noi sa nu le respectam -am face treaba asta daca am dori sa “umflam” pretul la final, asadar cum noi nu facem asa ceva nu avem de ce sa afisam povesti sau chestii complicate care lasa loc de interpretari-? Este logic ca este mai simplu si mai benefic din punct de vedere al profitului, sa spun clientului la telefon 50 ron (taxa de deplasare a autospecialei) + manipularea(care este 15 lei/minut) si sa va ofer 15 minute de manipulare incluse(pentru impresie) iar eu sa incarc-descarc masina intr-o ora. Atunci cand cineva este platit cu 15ron/minut nu cred ca se prea grabeste. Mai ales daca e vorba de probleme la sistemul de directie al masinii, sau are roti blocate, ori este avariata, atunci bucuria celor care practica acest gen de tarifare este si mai mare pentru ca are cum sa traga de timp. Tractarea Auto este un proces mai complex decat pare si presupune o serie de masuri de siguranta, fie ca are loc in Timisoara sau in Bucuresti.

Sa facem o socoteala simpla:

50 RON+( 60 minute -15 minute incluse)-x15ron=

=50 RON+675 RON= 725 RON

Astfel ati ales pe cel cu 50ron si cu 15 minute de manipulare incluse crezand ca iesiti mai ieftini decat sa cheltuiti 100-200 ron. Aceste confuzii se intampla datorita faptului ca se mizeaza pe neatentia oameniilor aflati intr-un moment neplacut sau datorita lipsei de idee a ceea ce inseamna sa incarci-descarci un autoturism(incepand de la tractarea masinii cu troliu si centrarea ei corespunzator pe platforma auto pana la ancorarea ei cu chingi.)

Pe langa toate aceste “tiganii”-scuzati-mi expresia- tot tu esti acela(concurentul neloial) care strigi sus si tare ca esti cinstit si ca, nebuloasa ta concurenta vrea sa deruteze lumea. Haideti sa ne trezim un pic la realitate si sa nu permitem sa se intample astfel de lucruri. Va urez numai de bine si sa aveti grija cum conduceti!
Tractari Auto
Timisoara

NON

STOP
Asistenta Rutiera
Profesionala
Copyright Tractari Rapide 2012 Toate drepturile rezervate