Preturi Tractari Auto Timisoara Articol Platforma auto - remorci - Tractari Auto Timisoara

Reprezentand o firma de Tractari Auto Timisoara incercam se mentinem un anumit standard atat pe piata de profil dar si tot ceea ce este legat de activitatea noastra, pentru ca toate aceste lucruri pot face diferenta in meseria noastra. Obiectul nostru de activitatea este reprezentat de asistenta rutiera, tractari auto, remorcari , etc. Si munca noastra nu tine doar de transportul masinilor defecte sau avariate pana la primul service auto. Este un intreg proces care nu poate fi constatat doar in cateva poze , si de aceea incercam sa va tinem la curent pe cat posibil cu ce inseamna meseria noastra si ce facem noi pentru a putea schimba lucruri. Ca orice alta societate comerciala este normal ca obiectivul nostru sa fie in prim plan obtinerea de profit, dar asta nu inseamna ca obiectivul nostru este reprezentat de inmultirea accidentelor pe sosele si drumuri. Pe cat posibil informam cu ce putem si cu ceea ce credem ca este necesar pentru a se putea evita situatii enumerate anterior. Si ca un raspuns la ceea ce poate unii dintre voi va intrebati: obtinerea de profit poate fi realizata si din transportul vehiculelor defecte .


Tractari auto platforma

Am deschis acest subiect de discutie pentru a putea face cateva lamuriri generale cu privire la aceste cateva aspecte, pentru ca exista mari confuzii, sau nelamuriri in ceea ce priveste tractarea, remorcarea, remorcile, platformele auto. Aceste nelamuriri pleaca de la categoria necesara conducerii vehiculelor cu remorci pana la cunoasterea unor termeni tehnici gen : masa maxima autorizata, sarcina utila, vehicul tragator. Cunoasterea si diferentierea acestor lucruri reprezinta un important lucru in conducerea auto, nu doar pentru simplu fapt ca nerespectarea acestora poate constitui contraventie sau pedeapsa penala dar si pentru ca acestea pot reprezenta un minim de siguranta in codus.

In primul rand pentru a putea conduce un autovehicul ce nu depaseste masa maxima autorizata de 3500 kg si 8 locuri pe scaune(fiind exclus cel al soferului) pe drumurile publice din Romania este necesar detinerea permisului de conducere de categorie B (care se poate obtine incepand cu varsta de 18 ani).

Am incercat sa luam exemple cazurile generale pentru a putea urmari firul subiectului nostru (tractarile, remorcile si platfomele auto) pentru ca mai exista si alte categorii de permis (A1, B1, A, etc)care permit circularea pe drumurile publice din Romania a diverselor tipuri de autovehicule dar cu diferite reglementari de circulatie sau de omologare pentru autoturisme. Noi urmarim strict partea de tractari auto – remorcari auto –platforma in Timisoara. Am ales acest subiect de discutie datorita nenumaratelor situatii in care am descoperit ca exista o mare confuzie in ceea ce priveste tractarea unei remorci, platforme auto a prevederilor legale.

Masa maxima autorizata- Reprezinta limita maxima de greutate pe care o poate avea vehiculul, remorca - platforma sau ansamblul care este stipulata de regula in talon fiind determinata de autoritatea competent, fabricant

Sarcina utila- reprezinta greutatea care poate fi incarcata (marfa si pasageri) atat pe remorca, platforma dar si masina. Ea se regaseste in talon iar in caz contrar se poate obtine din diferenta dintre masa maxima autorizata si greutatea masinii, remorcii auto , platforma auto timisoara.

Aviz amatorilor care doresc sa inchirieze platforme auto, remorci pentru a-si putea aduce masina din Germania sau din diverse motive. Daca masa maxima autorizata a remorcii depaseste 750 kg sau are mai mult de o osie este necesar ca aceasta sa aiba sistem de franare propriu care poate fi mecanic sau electric. Iar pe langa aceasta ce este cel mai important, detinerea de permis categorie E este obligatorie. Conducerea unui vehicul de categorie B cu o remorca care are prevazut sistem de franare sau din prevederile legale rezulta ca ar trebui sa aiba unul iar conducatorul auto nu detine permis de conducere cateogorie E reprezinta fapta penala si se pedepseste cu inchisoarea. In concluzie ar fi mai bine sa va informati mai bine despre ce presupune intreaga operatiune pe care vreti sa o desfasurati pentru nu a avea surprize neplacute la sfarsit.

Tractari Auto Timisoara va pune la dispozitie non stop o serie de informatii legate de siguranta rutiera, tractarile auto si ce prevad acestea prin articolele publicate. Asadar, din cand in cand va asteptam la noi pe site, chiar daca nu aveti nevoie de serviciile noastre, sa mai vizualizati articolele scrise de catre echipa noastra, asta in cazul in care considerate ca va pot fi de folos.
Tractari Auto
Timisoara
Tractari Auto Timisoara
N
O
N

S
T
O
P
Asistenta Rutiera
Profesionala
Copyright Tractari Rapide 2012-2016 Toate drepturile rezervate