Anvelope iarna tractari service auto Cumparare masina- Tractari Auto Timisoara

Ca orice articol ce l-am publicat pana in momentul de fata, ne-am gandit sa va mai impartasim din experientele noastre dobandite in acest domeniu sau altele complementare acestuia. Avand in vedere ca suntem in secolul vitezei si tehnologiei orice facem si ne propunem trebuie sa fie cat mai eficient si mai rapid cu putinta. Chiar daca ne deplasam pana in cealalta parte a orasului , ne ducem cu masina proprie sau cu taxiul. Mersul pe jos numai este la moda, chiar daca este sanatos , societatea in care traim ne obliga sa ne grabim in tot ceea ce facem. Din pacate timpul costa bani. Deci pentru a economisi bani sau mai bine zis a castiga mai multi, facem orice sa fim mai eficienti ergonomi: incepand de la industrializarea productiei pana la transport rutier , feroviar de marfuri.


Tractari auto anglia

Asadar si in viata cotidiana, chiar daca mergem la servici sau la piata avem nevoie de un mijloc de transport personal. Cred ca oricare din dumneavoastra daca dispune de o masina pe viitor este posibil sa o reinnoiasca, iar daca nu dispuneti inca de una va ganditi sa o achizitionati.

Tractari masina

Lucrand in acest sector -Tractari Auto Timisoara-am fost intrebati de multe persoane ce si cum sa faca pe considerentul ca noi ne lovim mai des si mai usor de probleme referitoare la masini , probleme incepand de la service-uri auto pana la mecanici, inmatriculari, radieri, inspectii tehnice, etc. Am intalnit situatii in care ne suna clientii ce si cum sa faca, cum sa procedeze, iar pentru a evita situatii de consiliere pe probleme auto cu fiecare client in parte am decis sa transpunem cateva informatii intre aceste randuri.

Exista cam 2 variante de unde puteti achizitiona masini: ori din tara ori din strainatate. Alegerea va apartine pe deplin si nu stiu daca suntem in masura sa va sfatuim de unde sa luati, pentru ca este greu de spus. Desi multa lume spune ca de afara este mai bine, ca sunt mai ingrijite, ca au drumuri mai bune, ca… Noi suntem de alta parere si anume ca lucrurile sunt relative. Exista posibilitatea sa nimeresti o masina mai proasta de afara decat din tara. Ca firma de transport si de Tractari Auto din Timisoara va recomandam sa priviti foarte atent toate aspectele: an, kilometrii (trebuie verificati daca cei mentionati de vanzator sunt si reali), dotari.

Daca va hotarati sa cumparati din Romania aveti mai multe posibilitati: internet , ziare, piata de masini, etc. La momentul intalnirii cu vanzatorul masinii este de recomandat sa ii puneti cat mai multe intrebari despre masina gen :”De ce o vinde? Daca a fost multumit de ea? “,etc. Chiar daca unele intrebari sunt enervante sau nu le vedeti rostul, doar urmarind cum raspunde va veti putea da seama despre veridicitatea datelor despre masina care doriti sa o cumparati. Daca vine cu povesti de genu: ”Doar ce am cumparat-o din Germania , das a sti ca masina e tzipla frate, am adus-o pe rotile ei, si pe langa asta masina a fost a unui mos care a tinut-o mai mult in garaj-deci kilometrii care ii vezi pe bord sunt reali”. Textele astea sunt specifice samsarilor de masini, eu unul nu as cumpara o masina de la un vanzator din acesta.

Exista si posibilitatea de a cumpara masina din strainatate direct de la proprietar. Dar in ciuda a ce se vehiculeaza :”masinile de afara sunt foarte bune”, trebuie sa fiti foarte atenti pentru ca si afara exista samsari cum sunt la noi. Si spunem asta si ne-o asumam, pentru ca am tractat o multime de masini ale caror proprietari si-au achizitionat autoturismele de la diversi dealeri din Germania. Daca o vedeti frumoasa in poze pe internet nu inseamna ca e asa si in realitate pentru simplul fapt ca masina provine din Germania.

Tractari Auto Timisoara (cateva sfaturi) recomanda a se face cateva “sapaturi” inainte de a achizitiona o masina. Verificat la reprezentanta numarul reali de kilometrii, un test motor, etc. Mai bines a va ajunga mai mult testele decat sa platiti ulterior reparatii la defecte ascunse.

In concluzie, noi firma de tractari auto din Timisoara spunem ca nu prea are importanta de unde va hotratati sa va cumparati masina, important este sa fiti foarte vigilenti! Toate cele bune si succes!
Tractari Auto
Timisoara

NON

STOP
Asistenta Rutiera
Profesionala
Copyright Tractari Rapide 2012 Toate drepturile rezervate