Model contract de transport, tractari auto Model contract de transport, tractari auto

      Pentru a putea fi cat mai transparenti si a demonstra prin fapte nu prin vorbe, facem tot ce este necesar ca dumneavoastra clientii nostri (viitori caci cei care au beneficiat de serviciile noastre odata s-au convins). Consideram ca orice firma serioasa de tractari auto care se respecta atat pe sine cat si pe cei care lucreaza ar trebui sa aiba asa ceva. Unii din transportatori sau cei din tractri auto mai bine zis au dar folosesc acest lucru doar in beneficiul lor si pentru a-si lua o forma de asigurare in privinta clientului. Va intrebati de ce ar face acest lucru? Va spunem noi: doresti sa ai "UN AS" in maneca doar cand trisezi. Avand in vedere ca noi nu facem asa ceva prin acest contract de transport dam inca un motiv serios de credibilitate! In schimb Tractari auto Timisoara, a conceput acest contract nu doar pentru sine insusi cat si pentru cei care beneficiaza de serviciile de tractari auto.

Download document

CONTRACT DE TRANSPORT nr.___

             Transportatorul SC MARCELINO LOGISTICS SRL cu nr. de ordine în registrul comerţului J35/903/2013 şi RO31460092 şi beneficiarul:
Nume, prenume sau denumirea firmei:
Adresa:
Act de identitate /CUI:

Prin prezentul contract se înţelege acordul părţilor pentru transportul autovehiculului în stare de nefuncţionare. Marca:
Model :
Serie şasiu:
Număr de inmatriculare:Transportul se efectuează cu plecare în data de:
de la:
cu sosire la:
pe distanta de:
contra sumei de:Autovehiculul se transportă din:
până în:
Sa achitat avans: DA/NU ,în valoare de:CLAUZE:

a)Transportatorul trebuie să efectueze transportul autovehiculului în bune condiţii până la destinaţia stipulată mai sus, şi să predea autovehiculul în starea în care l-a preluat.

b) Transportatorul nu raspunde pentru bunurile sau obiectele aflate în autovehicul.

c) Transportatorul nu răspunde pentru orice gen de substanțe, materiale, obiecte, bunuri aflate în masina transportată , în bagajele pasagerilor mașinii nefuncționale, asupra pasagerilor mașinii nefuncționale (chiar daca acestea sunt transbordate in vehiculul tractator) , care sunt interzise prin lege atat in Romania cat si in tarile care sunt tranzitate de transportator.

d) Beneficiarul se obligă sa achite integral suma stipulată în contract înainte de descărcarea autovehiculului la destinaţie.

e) In cazul in care se prelungeşte traseul faţă de distanţa stipulată mai sus, beneficiarul se obligă sa achite diferenţa de kilometri tarifaţi la acelaşi preţ/kilometru cu cel iniţial.

f) Beneficiarul este singurul raspunzător de tot ceea ce există in autovehiculul transportat. Contractul s-a încheiat în două exemplare pentru ambele părţi.

Transportator, Beneficiar,

SC . MARCELINO LOGISTICS SRL

Acest contract de tractari auto are ca scop sa va informeze sau sa va faceti o idee despre ce inseamna serviciul de tractari asistenta rutiera a unei firme serioase.
Tractari Auto
Timisoara
Contact Tractari Auto Timisoara

N
O
N

S
T
O
P
Asistenta Rutiera
Profesionala
Copyright Tractari Rapide 2012 Toate drepturile rezervate