Conducatorii auto - comportamentul lor  in trafic vis-a-vis de autospecialele de tractari si nu numai Conducatorii auto - comportamentul lor

Acesta reprezinta un subiect despre care am dorit de mai multa vreme sa vorbim si acum am avut ocazia de a-l demara. Asadar cum spune si titlul o sa facem cateva referiri despre ce si cum face soferul roman atunci cand cineva ,cu voie sau fara voie, il retine cateva minute din drumul sau.

Fara sa ii dam prezumtia de conducator auto grabit din cauza unor probleme cu adevarat urgente noi Tractari Auto Timisoara il putem categorisi ca fiind foarte superficial si individualist. Desigur ca in aceasta matrita a soferului roman ne gasim fiecare din noi cateva insusiri fie ca ne place sau fie ca nu, ori fie ca recunoastem ori fie ca nu… Tot timpul ne grabim, de fiecare data avem probleme (desigur ca problemele noastre sunt cele mai importante si numai conteaza restul lumii).

Astfel ca datorita unei mentalitati balcanice ajungem sa ne consideram cei mai indreptatiti in trafic sa facem orice, chiar daca incalcam vreo regula de circulatie sau chiar daca intrecem limita bunului simt.

Tractari auto timisoara

Tractari Auto Timisoara nu doreste sa atace sau sa jigneasca pe nimeni dar cu cat te aproprii mai tare de capitala cu atat conducatorii auto sunt si mai irascibili si grabiti. Haideti totusi sa nu fim chiar atat de subiectivisti si sa privim in ansamblu lucrurile, caci daca stau bine si ma gandesc si in Timisoara in ultimii ani de cand sa intensificat traficul si soferii si-au c-am schimbat comportamentul… Dar totusi de ce in tari civilizate precum Austria sau Germania unde traficul lor nu se compara cu ce avem noi atunci cand sunt cozi interminabile de zeci de kilometrii nu claxoneaza nimeni? Sau de ce acolo atunci cand ai semnalizat stanga imediat cel din spate franeaza pentru a-ti permite schimbarea directiei de mers?

Tractari Timisoara

Ajungem sa credem ca totusi toate acestea tin de comportamentul si atitudinea soferului. Intr-adevar sunt cateva mici detalii care fac diferenta intre noi si ei, intre Romania si occident, caci consider ca inca nu ne-am adaptat 100%. Dincolo daca ai incalcat vreo regula de circulatie, amenda este amenda si regulile sunt reguli pentru toata lumea. Nu prea mai merge faza cu: “Stiti sunt prieten cu cutare” sau “Nu il cunoasteti pe tata?” sau “Hai sefu sa o dam si noi la pace ca doar suntem oameni si noi!”

Inca un lucru foarte interesant ce este foarte greu de trecut cu vederea la conducatorii auto, este faptul ca majoritatea conationalilor nostri, fie ca sunt in trafic, ori fie ca sunt pietoni sunt foarte responsabili si se adapteaza celorlalti respectand reguli si asa mai departe… Poate aceste probleme de atitudine si comportament sunt rezultate si din cauza unui sistem bolnav de justitie si salarizare a organelor de lege… In fine sa revenim la ale noastre caci deviem de la subiect si o dam in politica iar noi nu facem nici politica si nici nu suntem afiliati vreunui partid .

Atunci cand vine vorba ca esti nevoit sa blochezi un drum ca si firma de tractari auto pentru a ridica o masina sau sa deblochezi un sens de mers, iti umpli frigiderul de carne – scuzati-mi expresia nu tocmai academica - pentru ca celorlalti li se pare ca le faci o nedreptate… Pana la urma asta ne este meseria si suntem autorizati pentru asa ceva – bine ma rog nu chiar toti dintre noi- iar scopul nostru nu este doar de a transporta masini, ci de asistenta rutiera, deblocari trafic , etc.

Tractari Auto
Timisoara
Tractari Auto Timisoara
N
O
N

S
T
O
P
Asistenta Rutiera
Profesionala
Copyright Tractari Rapide 2012 Toate drepturile rezervate