Ce inseamna tractari auto sau asistenta rutiera? Ce inseamna tractari auto sau asistenta rutiera?

Nu tot ceea ce zboara se si mananca. Deci haideti sa privim dincolo de perdea inainte sa vorbim sau sa ne dam cu parerea despre ceva. Multi care sunt pe actuala piata de profil nu cred ca ii putem numi concurenti sau firme de tractari auto pentru ca nici nu au asa ceva . Daca ai legat o platforma auto cu un amarat de troliu manual pe ea, asta nu inseamna ca faci tractari auto dar dapoi ce sa mai pomenim de asistenta rutiera. De altfel este o confuzie intre acestea doua tractari, asistenta si transportul de masini. De ce spunem asta? Una este sa fi sunat noaptea la ora 2 ca unui client i s-a defectat masina sau poate o fi avut un eveniment rutier neplacut si trebuie sa te chinui sa il tragi din cine stie ce rapa sau sant, iar cu totul alta poveste este atunci cand iti ai niste curse regulate sau cel putin sti ca cineva peste o saptamana sau o luna sau cateva zile doreste sa isi transporte masina de la Timisoara la Bucuresti. Astfel in al doilea caz este logic si normal ca iti poti face un plan de bataie si poti oferi omului un pret mai bun pentru transportul masinii din cauza faptului ca iti cauti un retur de la Bucuresti sa nu vi gol. Dar noaptea la doua cand omul e in strada cu masina unde sa mai cauti tur sau retur? Si fiind aceasta discrepanta intre situatii este si normal sa fie si o discrepanta de preturi.


Tractari auto anglia

Alt lucru ce unii oameni nu il inteleg , se transpune prin urmatoarea lor idee”Cum domne sa imi ceara 100 de lei pentru 2 kilometri?”. Aceasta se explica foarte simplu, masina de tractari nu este taxi , 1 la mana, 2 la mana uzura cea mare in tractarea auto nu este reprezentata de distanta parcursa de la locul incarcarii pana la descarcare, ci este reprezentata de incarcarea si descararea masinii pe si de pe platforma iar 3 la mana pe langa acei 2 kilometri care trebuie facuti cu masina defecta pe platforma se mai adauga si dislocarea autospecialei. Ce inseamna treaba asta? Dislocarea este reprezentata de distanta parcursa de la sediul firmei de tractari sau locul de garare al autospecialei pana la locul interventiei si inapoi.

Majoritatea firmelor de tractari auto sau asistenta rutiera au cam acelasi plan de taxare (dislocare + kilometri+…), doar ca unii dintre ei taxeaza mai putin distanta in kilometrii pentru impresie si a atrage clientii ca par mai ieftini si incarca factura omului la final, moment in care nu prea mai are ce face. Intradevar este greu de facut o cotatie de pret pentru un vehicul a carui situatie nu o cunosti, dar pentru remedia acesta problema ii poti pune clientului intrebari ce si cum despre masina: “Aveti probleme la sistemul de directie al masinii? Are vreo roata lipsa sau blocata masina? Locurile din care trebuie incarcata si descarcata masina sunt accesibile autospecialei? ” Una este sa uric pe platforma o masina cu directia intreaga iar alta este sa aiba vreun pivot sarit sau vreo roata lipsa sau blocata. Toate acestea sunt lucruri care ingreuneaza sau usureaza munca si de aceea avem parte pe piata de o concurenta neloiala care profita de necunostiinta acestor lucruri de catre clienti si tarifeaza la minut fiecare miscare.

Tractari masina

Desigur ca pe langa concurenta neloiala mai avem parte si de client dificili. Aici vorbim despre acea gama de care considera ca suma platita de ei- carburantul consumat de autospeciala de tractari este egal cu profitul companiei . Cum nu tot ce zboara se mananca le transmitem prin intermediul acestui articol , acestor gen de persoane ca in orice afacere exista riscuri si pierderi si investitii. Si pe langa acestea trei se mai adauga uzura sculelor si utilajelor si plata angajatiilor. Daca cineva se considera mai capabil si indreptatit de a ne contrazice in ceea ce am scris in aceste randuri le recomandam cu placere sa incerce pe propria piele. Pentru a intelege mai bine cititi si pagina Preturi tractari auto timisoara articol

Sa revenim la partea de Asistenta Rutiera care pentru noi are mult intelesuri . Noi prin asistenta rutiera vedem o foarte mare gama de servicii oferite si prestate: de la transportul masinii avariate la un service autorizat pana la indrumarea clientiilor catre o companie de inchirieri auto pentru inlocuirea celei avariate si indrumarea acestora catre o posibilitate de cazare. Daca am face doar transport de masini am ramane strict la atat. De aia vorbim despre experienta si professionalism si asa mai departe, si nu scriem VRAJEALA VRAJEALA VRAJEALA pe site cum zic unii despre noi. Cat despre acestia le uram numai bine!

Va uram toate cele bune!
Echipa
Tractari Rapide
Tractari Auto
Timisoara
Tractari Auto TimisoaraNON

STOP

Asistenta Rutiera
Profesionala
Copyright Tractari Rapide 2012-2016 Toate drepturile rezervate