Asistenta Rutiera Timisoara - Cateva sfaturi pentru cititorii nostri

             Noi cei de la Asistenta Rutiera Timisoara ne-am gandit ca pentru dumneavoastra, dragii nostri cititori, cu ocazia faptului ca tocmai s-a terminat o iarna destul de dificila, sa va dam cateva sfaturi legate de intretinerea autoturismului dumneavoastra, pentru a-l mentine in stare buna de functionare. Spalati masina la o spalatorie auto profesionala: pastrand masina curata, pe langa faptul ca nu se va uita nimeni urat la dumneavoastra daca nu a plouat recent afara, reusiti sa pastrati vopseaua in conditii bune pentru o lunga perioada de timp si asta va ajuta foarte mult atunci cand va veni momentul sa vindeti masina . Dupa terminarea iernii mergeti la o spalatorie pentru o curatare.

tractari-asistenta-rutiera

Este de recomandat daca este posibil ca acest lucru sa se intample cat mai des, nu in regim non stop dar mai ales pe timpul ierni, pentru ca sarea care se afla pe o masina murdara (ajunge pe masina datorita faptului ca aceasta se imprastie in sezonul rece pe drum ca si antiderapant sau pentru dezghetare) ataca in timp atat vopseaua cat si garnituri si instalatia electrica ( si aceasta fiind confectionata din material cauciuc). Cu timpul, efectul pe care il are sarea asupra lor este devastator: vopseaua se subtiaza si se matuieste, cu sticla de la faruri se intampla la fel, garniturile de la usi si la geamuri se slabesc, balamalele de la usi incep sa scartaie, incep problemele cu instalatia electrica a masinii (de la neaprinderea unor becuri pana chiar si la un scurt electric.)

Efectuati reviziile la termenele specificate de constructor, cititi sfaturile celor de la asistenta rutiera timisoara, cititi manualul masinii ca sa aflati intervalele de service si faceti totdeauna schimbul de ulei, filtru de ulei, filtru de combustibil si de polen la intervalul recomandat(de obicei un an), chiar daca nu ati parcurs numarul complet de kilometrii specificat intre revizii. Este recomandat celor care conduc mai sportiv si pentru cei care ruleaza in conditii grele(taxi, transport marfa, etc.) la jumatatea intervalului recomandat de revizie. De regula un ulei este garantat pentru un interval de rulaj de 15000 de kilometri dar acest interval nu garanteaza o uzura minima a motorului, astfel ca pentru cei care isi “iubesc” masina cu adevarat sau doar doresc sa poata parcurge mai multi kilometri cu ea le recomand ca sa nu treaca de 10000 de kilometri cu un ulei.

Alegeti un ulei de calitate: atunci cand efectuati schimbul de ulei alegeti una dintre marcile cunoscute de pe piata ce produc un ulei de motor de calitate. Alegand piese la preturi mici, aveti impresia ca faceti economii, aceasta poate dauna pe termen lung motorului. De exemplu uleiul sintetic are proprietatea ca toate moleculele sale au aceeasi dimensiune. Astfel cresteti semnificativ durata de viata a motorului. Alegerea produselor la momentul efecutarii reviziei nu reprezinta un moment tocmai oportun pentru economii finanaciare, asta doar in cazul in care doriti sa beneficiate de autoturismul dumneavoastra mai multi km. Prin aceste articole, asistenta rutiera Timisoara va informeaza despre ce si cum sa faceti sa nu aveti defectiuni la masina, sau daca aveti sa le anticipati din timp si sa nu plecati la drum cu probleme.

Reparati problemele aparute la masina dumneavoastra de la inceput, fara sa le neglijati pe principiul “merge si asa”, masinile de astazi sunt foarte complicate, iar o mica problema poate deveni una majora daca este ignorata, asa ca acordati atentie oricaror jocuri in directie sau zgomote suspecte ce apar in momentul rularii. Daca bunastarea masinii dumneavoastra nu reprezinta o prioritate atunci poate siguranta persoanala poate este cu adevarat importanta.

Realizati o verificare anuala a autoturismului intr-un service auto timisoara specializat : orice service bun este pregatit sa realizeze o astfel de inspectie pentru a verifica trenul de rulare, jantele, directia, franele,si alte sisteme predispose uzarii.
Tractari Auto
Timisoara
Tractari Auto Timisoara
N
O
N

S
T
O
P
Asistenta Rutiera
Profesionala
Copyright Tractari Rapide 2012 Toate drepturile rezervate