Anvelope iarna tractari service auto Anvelope iarna tractari service auto

Dupa cum bine se poate observa a ajuns iarna si pe la noi in Timisoara iar acest lucru pe unii ii inveseleste iar pe altii nu. Depinde din care parte a baricadei privim lucrurile. Bineinteles ca primul lucru la care va veti gandi este ca noi cei din tractari auto suntem cei mai bucurosi ca vom avea mai mult de lucru datorita tamponarilor sau accidentelor. In mod paradoxal ne place mai mult vara decat iarna si avem cateva motive intemeiate pentru aceasta. Lumea este mult mai precauta iarna-si asa si trebuie- iar altii nu prea circula cu masina atunci cand vremea este nefavorabila. Chiar daca iarna poate sunt zile cand exista mai multe solicitari, vremea grea, drumurile necuratate si timpul scurt nu ne permit sa onoram cate comenzi am dori. In mod normal in perioada anotimpului cald realizam (dau un exemplu) 3 interventii (aici discut de la deplasare, dislocare, incarcarea masinii si transportul sau tractarea acesteia pana la destinatie si descarcarea acesteia, deci mai pe scurt toti pasii ce tin de tractari auto ) in acelasi timp in care in perioada de iarna realizam o singura interventie. Prioritar pentru noi este sa onoram cat mai multe comenzi nu sa tragem matza de coada la o singura interventie (scuzati-mi expresia) precum fac altii caci tarifeaza la minut .


Tractari auto Iarna

Sa lasam povestile referitoare la concurenta neloiala din Tractari Auto Timisoara si sa revenim la lucruri mai punctuale si pragmatice. Ne-am gandit sa transpunem cateva ganduri, sfaturi dobandite din experienta noastra in aceste cateva randuri. Anvelopele auto sunt primordiale in pregatirea masinii, autoturismul pentru anotimpul rece pentru ca ele pot face diferenta intre siguranta si nesiguranta, intre paguba si nepaguba (daca putem spune asa) si ce este cel mai important chiar :intre viata si moarte.

Alegerea unui cauciuc potrivit este foarte importanta, plecand de la dimensiunile lui, janta pe care se monteaza pana la indicele de zgomot, consum si aderenta. Am enumerate cativa factori de care ar trebui sa tineti cont atunci cand pregatiti masina pentru iarna.Tractari Auto Timisoara nu recomanda second-hand din mai multe considerente:

1.Exista cauciucuri noi cu defecte de fabrica dar ce sa mai vorbim de cele folosite cand riscul de deteriorare creste , pot avea galci, sarma rupta in ele, si aceste defecte care nu toate pot fi observate pot prezenta un adevarat pericol atat pentru dumneavoastra ca si conducator auto dar si pentru ceilalti participanti la trafic. Le putem numi adevarate “bombe” pentru siguranta rutiera. Cel putin pentru noi in tractari remorcari auto, defectiunile acestea nu sunt de acceptat din cauza faptului ca pot genera o explozie iar aceasta poate duce avarierea autospecialei, remorcii si a vehiculului tractat. Deci decat sa te zgarcesti si sa pagubesti mai mult mai tarziu, mai bine sa fi precaut de la bun inceput.

2.Dupa utilizarea lor, daca acestea nu au fost depozitate intr-un spatiu corespunzator, la o temperatura optima pentru depozitare, daca au fost tinute in frig sau ploaie sau soare cauciucul acela isi va pierde din calitati si riscati sa cumparati un cauciuc cu 3-4 mm profil si sa va treziti dupa o luna sau chiar cateva saptamani ca deja sa si uzat si nu stiti de ce. Facand o mica paranteza la acest paragraf: aveti grija unde depozitati anvelopele de vara iarna si anvelopele de iarna vara pentru nu a avea surprize.

3. Pe langa defecte ascunse exista probabilitatea ca anvelopa sa fie uzata neuniform . Bine dar acest lucru este mai vizibil decat defectele enumerate la punctul 1. Acest fenomen de uzura neuniforma se intampla din cauza problemelor la suspensii, la sistemul de directie.

De aceea trebuie verificat totul cu atentie la revizie si schimbat daca este cazul, caci in caz contrar apar alte pagube. Service auto Timisoara non stop la dispozitia dumneavoastra. Efectuam lucrari de orice fel, de la mecanica si tinichigerie pana la cosmetica auto si service auto de roti, vulcanizare. Inainte de “economie” sa ne gandim la siguranta proprie pentru ca mai tarziu ne vom da seama ca nu am facut nici economie de bani, nici nu ne-am innoit, dar de pierdut am pierdut.

In Timisoara colaboram cu mai multe service-uri auto autorizate. Pentru orice problema intampinati noi va indrumam unde trebuie sa va rezolvati defectiunile / defectiunea.
Tractari Auto
Timisoara
Tractari Auto Timisoara
N
O
N

S
T
O
P
Asistenta Rutiera
Profesionala
Copyright Tractari Rapide 2012-2016 Toate drepturile rezervate