Faruri matuite tractari auto timisoara non stop Tractari Auto Timisoara non stop cum facem farurile matuite

Dupa o pauza destul de indelungata Tractari Auto Timisoara non stop venim cu noi informatii / articole pentru dumneavoastra clientii nostri si nu numai, pentru toata lumea care ne cunoaste sau pur si simplu citeste acest articol.

Poate pentru unii din dumneavoastra nu va sunt utile intregul volum de informatii pe care incercam sa il punem la dispozitia tuturor dar acum selectia informative o veti face fiecare dupa bunul plac, iar daca nu este util acum poate pe viitor nu se stie cu ce probleme va veti putea confrunta. Si vorbele noastre romanesti din care avem multe de invatat : “Niciodata sa nu spui niciodata” sau “Mie nu mi se poate intampla”- indiferent ca este vorba de o defectiune auto sau un eveniment rutier neplacut. Tractarile Auto sunt disponibile non stop pentru toata lumea, cel putin la noi.

Non Stop

Ati observat ca dupa un timp la unele masini materialul din care sunt facute farurile sau stopurile masinilor se matuieste si devine urat? Pe langa acest aspect care afecteaza si esteticul masinii , sticla sau de regula plasticul (caci cele din plastic sunt mai pasibile de matuire) claritatea luminii care ar trebui sa se propage prin far respectiv stop este una foarte scazuta si astfel dupa o perioada lunga de timp chiar va pot genera probleme serioase in trafic scaderea vizibilitatii la condus in cazul farurilor iar in cazul stopurilor puteti fi pasibili si de accident in cazul stopurilor datorita vizibilitatii reduse a stopurilor dumneavoastra in ochii celorlalti participanti la trafic. Sunt multi cei care datorita lipsei de informatie sau a proastei informari (ii excludem pe cei care nu repara ci doar inlocuiesc cu nou) au achizitionat alte faruri sau stopuri datorita matuirii lor.

In cazul celor de plastic aceste lucruri se pot rezolva si acasa daca aveti putine deprinderi practice, nefiind o mare filosofie. Aveti nevoie de un smirghel fin de 2000 – se gaseste in piata sau la orice magazin auto sau de material de constructii -, o carpa curata de bumbac si solutie de polish.

Tractari Auto Timisoara recomanda citirea cu atentie a instructiunilor. Recomandam totusi inainte de a va apuca de treaba sa discutati si cu un specialist in domeniu.

Pasul 1 : Se umezeste smirgluiesc farurile cu miscari fine si circulare dar cu PRECIZAREA ca bucata de smirghel trebuie sa fie neaparat umezita cu apa in permanenta, altfel riscati sa stricati mai rau ce incercati a repara.

Pasul 2: Dupa ce se ajunge la optim vizual si tactil al materialului se lasa a se usca iar ulterior cu polish aplicat pe carpa uscata se freaca farurile cu miscari circulare. Atentie nu se pune foarte mult polish si acesta trebuie frecat pana se usuca plasticul.

ATENTIE: Daca farul/stopul nu este demontat de pe masina este necesar sa izolati cu o hartie / ziar sau cu banda de hartie elementele vopsite ale masinii din jurul lui, pentru ca solutia are efect si asupra vopselei, iar in cazul in care folositi aceeasi carpa si la far si la elementele de caroserie veti putea matui mai rau farurile, sau chiar sa le stricati. Daca ati repectat acesti pasi trebuie sa aveti niste rezultate vizibil placute.

Acum in cazul in care va este oarecum frica sa va apucati de unul singur pentru acestea sau pur si simplu nu va pricepeti sau nu aveti timp exista , oricare service auto non stop va poate ajuta cu problema aceasta mai ales ca nu este o lucrare de valoare ridicata.

Suntem siguri ca nu aveti nevoie de tractare auto daca aveti astfel de probleme dar noi va informam cu placere de tot ceea ce tine de partea auto: stiri, infomatii, sfaturi, etc.
Tractari Auto
Timisoara
Non Stop
N
O
N

S
T
O
P
Asistenta Rutiera
Profesionala
Copyright Tractari Rapide 2012 Toate drepturile rezervate